DRŽAVNO PRVENSTVO ISTRAŽIVAČKIH RADOVA OSNOVACA 2018

niste logovani REGISTRACIJA ZA SAJT
PRIJAVA ZA DPIOS2018
PROVERA-IZMENA DPIOS2018
U isto vreme mogu SAMO sa jednog uređaja sa istim username i password da se loguju na sajt.
54.226.55.151
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)


Da li sam se uspešno prijavio za sajt takmičenja?

Username i password važe samo za ovaj sajt

Page 1 of 8
1 2 3 8

Државно првенство истраживачких радова основаца је такмичење истраживачких радова ученика 5. до 8. разреда свих основних школа из Србије, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države.

Државно првенство истраживачких радова основаца одржаће се у Бору, 21. и 22. АПРИЛА 2018. ГОДИНЕ.

Да би конкурисао за учешће на Државном првенству истраживачких радова основаца, сваки ученик треба онлајн на сајту такмичења до 5. фебруара 2018. године да попуни електронску Пријаву са траженим подацима.

Предаја апстракта за рад је онлајн на сајту такмичења најкасније до 15. марта 2018. године.

Детаљније погледајте линк Правилник такмичења.

Да би конкурисао за учешће на Државном првенству истраживачких радова основаца, сваки ученик треба онлајн на сајту такмичења да попуни електронску Пријаву са траженим подацима.

Предаја апстракта за рад је онлајн на сајту такмичења најкасније до 31. марта 2017. године, након чега се пристигли апстракти неће узети у разматрање. Пријављивањем за такмичење, такмичар прихвата све одредбе Правилника такмичења и слаже се да се његови лични подаци могу користити и објављивати искључиво за потребе наведеног такмичења.

Републичко такмичење одржава се у Бору. Смештај учесника из других градова је могућ у хотелима Сокобање која се налази недалеко од Бора.

Ученик може сам, може родитељ или Ви као ментор можете да пријавите ученике онлајн преко сајта такмичења на следећем линку Пријава за такмичење.

Детаљно прочитајte правилник такмичења, у њему је све објашњено.

http://dpios.cezarbor.com/pravila-takmicenja/

Предаја апстракта за рад је онлајн на сајту такмичења. Апстракт  представља сажето приказивање садржине из читавог рада. Апстракт се подноси на српском и енглеском језику. Дужина текста апстракта  је максимум 1500 карактера (1500 карактера на српском и 1500 карактера на енглеском језику).

http://dpios.cezarbor.com/slanje-radova/slanje-apstrakta/

Упутство за писање апстракта:

http://dpios.cezarbor.com/slanje-radova/uputstvo-za-pisanje-apstrakta/

Сваки учесник Државног првенства истраживачких радова основаца, на такмичењу је обавезан да има PowerPoint презентацију свог истраживачког рада која треба да има минимум 15 максимум 25 слајда. Потребно је да учесници своје PowerPoint презентације радова доставе онлајн преко сајта такмичења најкасније 15 дана пре почетка такмичења.

http://dpios.cezarbor.com/slanje-radova/slanje-powerpoint-prezentacije/

Упутство за израду презентације:

http://dpios.cezarbor.com/slanje-radova/упутство-за-израду-powerpoint-презентације